• A NAPiGÉK már első olvasásra megtetszettek és jókedvre derítettek. A nem mindennapi megfogalmazásban íródott pozitív megerősítések arra ösztökéltek, hogy egy egész nap igék könyvecskét szerezzek be és abból adtam sokszor az utcán járókelőknek, a munkahelyemen is. A fogadtatás pozitív volt. Köszönöm, NAPiGÉK!

  - Laura -
 • A kiskönyvet naponta lapozgatom. Óriási erőt ad a mindennapok illúziójában. Rezgésszintemet emeli, ezáltal az egóm által teremtett világomban segít meglátni a szeretetet. A kis kártyákat ismerőseim közt osztogatom, azt tapasztalva, hogy örömet csempészhetek az általuk megélt mindennapok valóságába. Hálás vagyok Önnek, hogy ez a parányi öröm hozzám is eljutott. Köszönöm!

  - Krisztina -
 • Már sokat szétosztottam, a gyermekeimnek adogattam, az iskolai uzsonnásdobozba rejtettem el, először meglepődtek, de pár nap múlva már várták, hogy mi lesz a mai üzenet! Nagyon hasznosnak találtam a cetliket, ezeken keresztül könnyebben lehetett jóságról, hitről beszélgetni! Szeptemberben biztosan folytatjuk az "akciót"! Jó szívvel ajánlom a használatát mindenkinek! További jó munkát és szép napot kívánok!

  - Anita -
 • Nagy örömöt szereztek a cetlik minden ismerősömnek, eltették a pénztárcájukba, hogy emlékeztesse őket a jóra, szépre. Kb a felét tudtam elosztogatni. Ahol dolgozom (iskolabüfé ) kis faliújságot készítettem egy pár darabból, amik a szeretetről szólnak. A fiatalok is örömmel vették. Minden nap mosolyt csalt az arcukra, azt mondták kis szeretet adagot kapnak reggelente. Megérte megrendelni, mert jobb adni, mint kapni. Isten áldja meg Önt ezekért a kis kincsekért!

  - Brigitta -
 • Kiskönyv, nagy hatással!  Tényleg nagyon kedvelem, néhány gondolat beépült a mindennapjainkba is. Nagy kedvenc: "Isten károgásra a varjút teremtette..."

  - Noémi -


Minden termék vásárlásával hozzájárulsz ahhoz, hogy valaki kapjon egy "ingyen" cédulacsomagot.
A Marketing Soul Kft. csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Marketing Soul Kft. Csapata