Szállítási és fizetési információk

Rendelésed kapcsán az alábbi szállítási módok közül választhatsz:MPL
Kérd a csomagodat otthonra, munkahelyedre. Igazán kényelmes megoldás, ha hosszabb időt töltesz el egy helyen, hiszen az MPL Futára házhoz viszi a megrendelt termékeket. Szupergyors kiszállítás. Megrendelésedet, akár már másnap átveheted és megrendelésed mellé csomagbiztosítás is jár díjmentesen 50.000 Ft-os értékhatárig. Az MPL Futárszolgálat segítségével bármely magyarországi címre kérheted a szállítást, az átadott fuvarlevél számmal pedig nyomonkövetheted a szállított termék helyét és a szállítás állapotát. A szolgáltatás csak Magyarországon érhető el!
Díjszabás


Személyes átvétel
Amennyiben felém jársz, akkor lehetőséged van csomagodat személyesen átvenni Pécsen. A személyes átvételnek többletköltsége nincs. Az átvétel előtt mindenképp felvesszük Veled a kapcsolatot.
Díjszabás


Webox
Webox automatába alkalmanként csak egy csomag rendelhető, melynek súlya maximálisan 25 kg lehet és a térfogata nem haladhatja meg a legnagyobb rekesz méretét! A Webox automatáknál 3 meghatározott mérető rekesz található: Kicsi: 8x38x64 cm, Közepes: 19x38x64 cm, Nagy: 41x38x64 cm
Az átvétel folyamata nagyon egyszerű. A helyszínen bankkártyával tudsz majd fizetni. Az SMS-ben kapott kód beolvasása és fizetés után, a meghatározott rekeszben találod csomagodat.
Díjszabás


Rendelésed kapcsán az alábbi fizetési módok közül választhat:Utánvét
(199.900 HUF értékű kosárösszeg felett nem érhető el.)
Ha utánvét szolgáltatásunkat választod, akkor a megrendelt termékeket kizárólag átvételkor kell kifizetned a futár részére vagy személyes átvétel esetén, az átvételi címen. Az utánvétnek bizonyos esetekben költsége lehet, erről a díjszabás táblázatban találsz bővebb információt.


Átutalás
Megrendelésed ellenértékét átutalás formájában is teljesítheted. Ebben az esetben kérjük, hogy a megrendelést követően, a Rendelés Visszaigazolás e-mailben található információknak megfelelően járj el. Tájékoztatunk, hogy a csomagok akkor kerülnek feladásra, ha a megrendelt termékek ellenértéke megérkezett hozzánk, így elképzelhető, hogy a szállítási idő kis mértékben megnő.A Marketing Soul Kft. csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Marketing Soul Kft. Csapata