A nevem Szőke Tibor. 2010-ben elhatároztam, hogy jobbá teszem a világot. Akkor már 8 éve dolgoztam segítő szakmában. Gyermekjóléti szolgálatnál, pszichiátriai ellátásban, ifjúsági irodában és úgy éreztem, nincs elég eszközöm. Az volt a célom, hogy minél több embert elérjek. Így lettem egy idősotthonban segédápoló, majd a Magyar Postánál kézbesítő. Jelenleg egy gyermekotthonban dolgozom. Apró kis cédulákat kezdtem írni kézzel, hogy személyesebben érintsem meg vele az embereket. Örömet, derűt és ezzel szeretetet akartam adni, mert azt láttam és látom most is, hogy ez hiányzik a legtöbb embernek.

Hiszem, hogy minden emberben van valami egyedi és igazán jó dolog, amit csak ő tud hozzá adni a világhoz. Ha akarja. Nekem az írás az egyik.

Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan szeretnének egy jobb világban élni. Szeretnének tenni ezért, csak sokszor nehéz eldönteni, hogy mi is az igazán jó és hogyan is kéne nekiállni. A jó hírem az, hogy a jót bárhol, bármikor el lehet kezdeni és minden ember képes tenni érte. Egy dolog biztosan kell hozzá, az pedig az akaratunk. Azoknak jött létre ez az oldal, akik szeretnék kivenni a részüket abből a közös küldetésből.

Úgy gondolom, a világ attól olyan rossz, mert túl sok benne a gyűlölet és kevés a szeretet. A NAPiGÉK oldal azért van, hogy jobb legyen Neked és minél több embernek általad. Ha akarod, tehetsz érte.

Szeretnék minél több embert ösztönözni a jó, a szeretet cselekvésére. Mindegy hogyan, csak csináld! Tedd a jót, attól jobban leszel s minél több ember lesz jobban, annál jobb lesz a világ!

A cédulák legfőbb üzenete az, hogy Szeress! - Önmagadat és Téged körülvevő világot.
Minél több embernek szerzel örömet, Te annál boldogabb leszel! Kívánom, hogy tapasztald meg Te is!


Baráti üdvözlettel: Tibor
 • A NAPiGÉK már első olvasásra megtetszettek és jókedvre derítettek. A nem mindennapi megfogalmazásban íródott pozitív megerősítések arra ösztökéltek, hogy egy egész nap igék könyvecskét szerezzek be és abból adtam sokszor az utcán járókelőknek, a munkahelyemen is. A fogadtatás pozitív volt. Köszönöm, NAPiGÉK!

  - Laura -
 • A kiskönyvet naponta lapozgatom. Óriási erőt ad a mindennapok illúziójában. Rezgésszintemet emeli, ezáltal az egóm által teremtett világomban segít meglátni a szeretetet. A kis kártyákat ismerőseim közt osztogatom, azt tapasztalva, hogy örömet csempészhetek az általuk megélt mindennapok valóságába. Hálás vagyok Önnek, hogy ez a parányi öröm hozzám is eljutott. Köszönöm!

  - Krisztina -
 • Már sokat szétosztottam, a gyermekeimnek adogattam, az iskolai uzsonnásdobozba rejtettem el, először meglepődtek, de pár nap múlva már várták, hogy mi lesz a mai üzenet! Nagyon hasznosnak találtam a cetliket, ezeken keresztül könnyebben lehetett jóságról, hitről beszélgetni! Szeptemberben biztosan folytatjuk az "akciót"! Jó szívvel ajánlom a használatát mindenkinek! További jó munkát és szép napot kívánok!

  - Anita -
 • Nagy örömöt szereztek a cetlik minden ismerősömnek, eltették a pénztárcájukba, hogy emlékeztesse őket a jóra, szépre. Kb a felét tudtam elosztogatni. Ahol dolgozom (iskolabüfé ) kis faliújságot készítettem egy pár darabból, amik a szeretetről szólnak. A fiatalok is örömmel vették. Minden nap mosolyt csalt az arcukra, azt mondták kis szeretet adagot kapnak reggelente. Megérte megrendelni, mert jobb adni, mint kapni. Isten áldja meg Önt ezekért a kis kincsekért!

  - Brigitta -
 • Kiskönyv, nagy hatással!  Tényleg nagyon kedvelem, néhány gondolat beépült a mindennapjainkba is. Nagy kedvenc: "Isten károgásra a varjút teremtette..."

  - Noémi -


A Marketing Soul Kft. csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Marketing Soul Kft. Csapata