Ha szeretnéd jobbá tenni a világot, rendelj ingyen cédulákat!
A NAPiGÉK azért vannak, hogy jobb legyen Neked és általad másoknak is. Ha ég benned a vágy, hogy tegyél valami különlegesen jót a környezeteddel, akkor a NAPiGÉK osztogatása egy remek lehetőség számodra. Akiket elérsz vele, azoknak akár az egész életüket meg tudod változtatni vagy Te leszel az, aki hosszú idő után igazi örömet fog nekik okozni. Azzal, hogy egyszerűen adsz nekik valamit szívből.


Nem kell mást tenned, mint megadnod a címedet és már küldöm is a kis csomagot, benne a sok-sok NAPiGÉK cédulával. Ezáltal épülhetsz és segítségeddel épülhet és szépülhet az egész világ. Állj neki mielőbb, hiszen nem érünk rá! A világnak pont olyan emberekre van szüksége, mint Te. Akik hisznek az apró dolgok erejében, hisznek abban, hogy tudnak változtatni és ezért hajlandóak tenni is. Mindenki mindenre és mindenkire hatással van. Főleg, ha Jó!

Te is megtapasztalhatod azt, hogy milyen jó érzés másoknak apró örömöket okozni és minden kiosztott cetlivel jobban fogod magad érezni. Ha időben kéred, már másnap a kezedben lehet és már neki is állhatsz. Érezni fogod, ahogy emelkedsz. Repítsd a levegőbe a környezeted szívét!

Ha kedvet kapsz hozzá, akkor kérhetsz újra, de le is másolhatod és írhatsz újakat. A cél az, hogy minél több embert elérjünk a NAPiGÉK üzeneteivel. Minden annyit ér, amennyi Szeretet van benne és minél nagyobb részt vállalsz, annál boldogabb leszel.

Sose becsüld le a cédulák erejét! A világon minden dolog valakinek a gondolatából született, ezért nagyon fontos az, hogyan gondolkodunk és látjuk a világot s benne magunkat, hiszen általunk is épül a Mindenség! Ne becsüld le a gondolataid, szavaid, tetteid erejét és hidd el, hogy képes vagy jobbá tenni Te is a körülötted lévő világot! Ha a cédulák nem is az ízlésednek megfelelőek, akkor találj ki mást! Csak tedd a jót, a rosszat már csinálják elegen!
Ha úgy döntesz, nekifogsz és Te is részt veszel közösségünk emelésében, világunk jobbá tételében, akkor életed egyik legjobb döntését hozod meg. Nem kell mást tenned, csak kérned az ingyen kis csomagot és VALÓDI megosztásokat csinálhatsz, szemtől-szemben érinthetsz meg másokat és adhatsz nekik egy apró kis ajándékot. Ettől mindenki csak több lesz.

Készen állsz? Kezdhetjük?
Ha bármi kérdésed van, írj nekem valamelyik elérhetőségemre.

Kérem az ajándék cetliket!
A Marketing Soul Kft. csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Marketing Soul Kft. Csapata