Drogprevenciós előadás

Az iskolai drogprevenció célja, hogy megelőzze a fiatalok rossz útra terelődését. Ehhez hiteles és őszinte felvilágosításra van szükség, ami az ő nyelvükön íródott, így igazán el is jut hozzájuk. Saját tapasztalataimon alapuló drogprevenciós előadásaimmal ezt a célt szolgálom.

15 éve dolgozom gyermekvédelemben, jelenleg egy gyermekotthonban vagyok gyermekfelügyelő. Sok fiatalt látok, akik keresik a helyüket a világban, csalódottak, kiábrándultak és össze vannak zavarodva az őket érő rengeteg negatív hatástól, családjuktól és a kortársaiktól. Közülük sokan döntenek úgy, hogy életük terheinek enyhítésére alkoholhoz, cigarettához és drogokhoz nyúlnak.

Nagyon fontosnak tartom, hogy tisztán láthassák ezek veszélyeit és felvilágosítást kapjanak a drogok valódi hatásait illetően. Közel 10 évig voltam kábítószerfüggő, ezáltal hitelesen el tudom mondani, mi várhat rájuk, ha az enyémhez hasonló útra tévednek.

Drogprevenciós előadásom azoknak szól, akik kíváncsiak a drogok és dogfüggők világára, a veszélyeire, a leszokás nehézségeire, valamint arra, hogy valaki miért nyúl a szerekhez és hogyan lehet kijönni ebből az állapotból. Azért jó élőben meghallgatni a történetem, mert sok, a témában felmerülő kérdésre tudok hitelt érdemlően biztos választ adni.

Programomat elsősorban általános iskola hetedik-nyolcadik osztályosainak és a középiskolásoknak ajánlanám, de egyetemisták és tanárok is biztosan profitálhatnak belőlem.
Érdeklődsz a drogprevenciós szolgáltatás iránt? Nincs más dolgod, mint töltsd ki az alábbi űrlapot és felveszem Veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük mire is van szükséged. Ha végeztél minden adat megadásával kattints az “Érdeklődöm” gombra.




Érdeklődöm!
Keress fel, hogy a Te gyermeked vagy tanítványaid iskolájában is sor kerüljön egy drogprevenciós előadásra! Töltsd ki az űrlapot, és hamarosan felveszem veled a kapcsolatot!

Érdekel

Előadásaimat saját életutam inspirálta

Jelenleg kétgyermekes, házas családapa vagyok, amire akkor is vágytam, mikor elkezdtem elmerülni a saját mocsaramban. Nem tartom magam „szenvedélybetegnek”, ahogy azt ma olyan sokan állítják a hozzám hasonló helyzetben lévőkről. Életem egy szakaszában nem a jó megoldást választottam a küzdelmeim megvívásában, de ez nem betegség, hanem rossz döntések sorozata. Épp ebben látom a megelőzés óriási szerepét, hiszem, hogy előadásaimmal sok fiatalt tántoríthatok el attól, hogy megjárja ezt az utat.

Olvass többet rólam, függőségemről és az életutamról, hogy megismerhesd előadásaim valós hátterét és motivációját!

Többet szeretnék tudni






A Marketing Soul Kft. csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Marketing Soul Kft. Csapata