Simogasd jobbra a világod!
Simogasd jobbra a világod!
2017-07-27

Egyik legfontosabb feladatomnak tartom azt, hogy minél több embert rávegyek arra, hogy szeresse már önmagát. Hedonista világot élünk, minden vágyunknak száz utat találhatunk, mégis önmagunkat igazán szeretni, azért nem is olyan egyszerű.

Idős, idő s otthon nélkül
Idős, idő s otthon nélkül
2017-07-27

„Ha minden ember csak egyvalakit boldogítana életében, a világból Paradicsom lenne. Ez evangéliumi gondolat. Kevés ember osztja, a többi gyűlölködik. De akik értik, azok tudják, hogy ez a világ boldogulásának útja.” /Prohászka Ottokár/

„SÍRHATNÉK IS, DE MINEK, HA NEVETNI IS LEHET?”
„SÍRHATNÉK IS, DE MINEK, HA NEVETNI IS LEHET?”
2017-07-27

„SÍRHATNÉK IS, DE MINEK, HA NEVETNI IS LEHET?” – ADJ EGY OKOT! #MOSOLYOGJ – OLVASÓI PÁLYÁZAT, ELSŐ HELYEZETT

A pokol
A pokol
2017-07-27

A pokolban nincs mennyország. A pokolban nincs társaság, nincs másik, csak az egyedül van. Nincsenek színek, csak a szürke árnyalatai. Közöny van és közömbösség. Nincsen tartalom, csak üresség. Nincsenek különbségek. Csak az „én akarom” sóvárgó görcse van, de nincs kitől és nincs miért. Csak a nekem van. Csak „én” van, nincsen másik. Nincs együtt. A pokolban nincs közös érdek, csak a hatalom egyéni érdeke.

 2 


A Marketing Soul Kft. csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Marketing Soul Kft. Csapata