A legkeményebb drog és Te is használod?
A legkeményebb drog és Te is használod?
2021-08-17

Ismerjük az érzést, hogy valaki vagy valami felbosszant. Aztán elhessegetjük, de hát csak visszaszáll, mintha élne és megint elénk-belénk férkőzik. Persze mi hívjuk életre, mert azért ha már jött, egyen szegény és rá is zendítünk, hogy jó kövérre hízzon bennünk…:

 

Te az már megint azt mondta, mert így mondta, mert azt úgy csinálta, vagy miért nem azt csinálta, mert ezt kellett volna tennie, annak nem így kéne gondolkodnia, az hogy néz ki, ez hogy néz be… és bent is van az adag. És ez persze nem elég, mert akkor utána olvasunk, ha mondjuk közszereplő volt és megosztjuk másokkal, hogy együtt fröcsöghessünk. Vagy keresünk valakit, aki szintén hasonló véleményen van és a végletekig eltervezzük, mit csinálnánk máshogy és vele és a hozzá hasonlókkal.

 

És az adagot növeljük. Esetleg felhívunk valakit és ha nem kielégítően hasonlóan gyűlölködik, akkor felhívunk mást is és elmondjuk neki is, vagy ráírunk és utána kibeszéljük írásban is és megállapodunk, hogy gyűlölni kell. Kell az adag. Mert anélkül nincs élet. Hiszen ha már nem érezzük azt, hogy szeretnek és szeretni kell, akkor gyűlöljünk. Ahhoz nem kell annyi erőfeszítés. Azt lehet a tévé előtt, telefont nyomogatva, lehet osztani- szorozni látszólag büntetlenül és álnéven. Mindent lehet, csak akarni nem kell. Lefelé, egyre lejjebb és lerántani másokat is. Mit képzel a másik, hogy jól van önerőből, mi?

 

A gyűlölet olyan, mint a gravitáció. Mindig lefelé húz, és mindent magával ránt. Az ember önmaga dönti el, hogy segít neki ebben és táplálja, vagy ellenáll neki. Elengedni magunkat és esni lefelé, ez gyengeség. Mi sem egyszerűbb annál, mint kiválasztani a gyűlölendő személyt, tárgyat, eszmét és erősen összpontosítani rá. Olyan ez, mintha kifúrnánk egy szennyvízelvezetőt és a tartalmát magunkba engednénk.

 

Semmi férfiasat és értelmeset nem látok az uszításban, gyűlöletkeltésben, viszályok szításában. Fejlődésükben megakadt, mérgezett lelkületű „felnőttek” játéka ez, kik saját hasonlatosságukra akarják teremteni világunkat. Tele vagyunk köpve mások szemetével. Gondolatban, szavakban, tetteinkben természetellenes módon mérgezzük egymást. Kérdezésre tudjuk, hogy értelmetlen, haszontalan és pusztító érzelmeket táplálunk, mégsem tudunk megszabadulni tőlük. Olyan ez, mint a kábítószer. Kell az adag. Még egy híradó, még egy panasz, siránkozás, még egy kiabálás, még egy megjegyzés. Ezeréves játszmák közt fullasztjuk egymást.

 

Ha a külsőre, külsőségekre helyezzük a hangsúlyt, akkor belsőnk kiüresedik és sötétség fog lakni benne. Ez a gyűlölet. Az évek alatt összegyűlt nemfigyelés, elhanyagolás, nemtörődés, félreértés, félremagyarázás. Hazugságok és lélekmérgek. Értelmi erőszakok. Oktatókkal, akik magukról alig tudnak. Vezetőkkel, kiknek saját magukhoz sincsen jogosítványuk. Kullogunk utánuk, tűrjük. Kell az érzés, kell azt gyűjteni, hogy lehessen magunkat ölni, marcangolni, sérteni, sérülni. Gyűl-ölni.

 

Ez bizony a legkeményebb és legpusztítóbb, teljesen legális drog. Bárhol és bármikor elérhető, ingyen van, de hatalmas árat kell fizetni érte. A beetetés után egyre többre vágyunk ha beismerjük, ha nem. Kell még egy löket és ebben nem vagyunk fukarak önmagunkkal, sem a másikkal. Kérdés nélkül kritizálunk, vádaskodunk, rágalmazunk, fúrunk, faragunk, bőszítünk, lázítunk, tüntetve tüntetjük el a csíráját is jónak. Bizony, mindig magunkból, hiszen gyűlöletünk tárgya a rá irányuló negatív energiákból csak tovább táplálkozik.

 

Persze van itt még valami, ami bárhol, bármikor fellelhető teljesen ingyen. Jobb minden drognál és korlátlan mennyiségben fogyasztható, sosem fogy el, sosem múlik el. Túladagolása erősen ajánlott, terjesztése kötelező, gyakorlása maga az Élet. Ez a szer bizony mindig etet, mert ez nem más, mint a Szeretet.

Írd meg véleményed!
A Marketing Soul Kft. csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Marketing Soul Kft. Csapata