A pokol
A pokol
2017-07-27

A pokolban nincs mennyország. A pokolban nincs társaság, nincs másik, csak az egyedül van. Nincsenek színek, csak a szürke árnyalatai. Közöny van és közömbösség. Nincsen tartalom, csak üresség. Nincsenek különbségek. Csak az „én akarom” sóvárgó görcse van, de nincs kitől és nincs miért. Csak a nekem van. Csak „én” van, nincsen másik. Nincs együtt. A pokolban nincs közös érdek, csak a hatalom egyéni érdeke.

A tyúk, a tojás és a Jóisten
A tyúk, a tojás és a Jóisten
2017-07-27

Na vajon melyik volt előbb és ha van mindhárom, kit érdekel?

A sok Ige közt néha elvész a Szeretet
A sok Ige közt néha elvész a Szeretet
2017-07-27

Ahány katolikus, annyi keresztény és ahány keresztény, annyi Jézus. Sokat morgolódtam már azért, mert másik felekezethez tartozó ismerőseimmel nem értek szót, pedig annyi mindenről beszélhet két ember, miért kell a hittételek miatt támadni a másikat?

A legkeményebb drog és Te is használod?
A legkeményebb drog és Te is használod?
2017-07-27

Ismerjük az érzést, hogy valaki vagy valami felbosszant. Aztán elhessegetjük, de hát csak visszaszáll, mintha élne és megint elénk-belénk férkőzik. Persze mi hívjuk életre, mert azért ha már jött, egyen szegény és rá is zendítünk, hogy jó kövérre hízzon bennünk…:

 2


A Marketing Soul Kft. csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Marketing Soul Kft. Csapata