Simogasd jobbra a világod!
Simogasd jobbra a világod!
2017-08-01

Egyik legfontosabb feladatomnak tartom azt, hogy minél több embert rávegyek arra, hogy szeresse már önmagát. Hedonista világot élünk, minden vágyunknak száz utat találhatunk, mégis önmagunkat igazán szeretni, azért nem is olyan egyszerű.

 

Megszeretésünk elkezdéséhez szívből ajánlom a világgal leghamarabb érintkező felületünket, ami nem más, mint a teljes testünket befedő szerves kezeslábas.

Ja igen, és fejes is.

 

A kültakaró az embernek az a része, amit a Jóisten védőburkolatként helyezett a belső, létfontosságú szerveinek védelmére. Az embert jó esetben tetőtől – talpig beborítja. 

Rendkívül praktikus, ahogy az emberi testünk minden parányi és óriási eleme. Úgy van összerakva, hogy a lehető legtöbb erőhatást jól kibírja és rendkívüli körülmények közt se essen szét. 

Mindezt azért, mert az nem állna túl jól neki.

 

És nem is esne jól. A bőrünk (egymás közt így hívjuk) a legsúlyosabb szervünk. Normál esetben tökéletesen összetett. Minden pontján simogatható, enyhén, érzéssel dörzsölhető, suvickolható, zuhanyoztatható, füröszthető. 

Tisztán tartása mindig kellemes élményt nyújt természetesen akkor, ha sikerül megóvnunk sértetlen állagát.

Nagyon szereti a testhőmérsékletet, amit megkap belülről és azt is, ha esetleg valaki ezt kívülről adja meg neki. 

Az emberi készülékek módfelett boldogok, ha összecsatlakozhatnak különböző formában és alkalmakkor. 

A lehetőség természetesen mindig adott. Akkor vagyunk jól a bőrünkben, ha vigyázunk rá. 

A simogatás, érintés, ellentétes csatlakozásoknál pedig a csók és egyéb kültakargatások nagyon jól tudnak esni és kelni minden arra nyitott élőlénynek.

Legyen az bármily szőrös, szagos, csupasz, vagy illatos. Érintkezni jó és az egyik legjobb módja a teljes testes ölelés, szeretgetés, vagy haladóknak a szeretkezés. Fontos, hogy bőrünk mindig készen legyen a simogatásra, mert anélkül bizony komoly betegségei lehetnek. Kiszárad, vagy befülled, esetleg bűzzel lázadhat ellenünk. 

 

Érdemes hát lehetőség szerint mindig kellemes hatásoknak kitenni. Ezt könnyen elérhetjük, ha van módunk gyakran fürödni, zuhanyozni, jó illatú tisztálkodó szerekkel. Ha van egy puha törülközőnk. 

Nem árthat egy kis testápoló, hiszen az bársonyíthatja tapinthatóságunkat. Kültakarónk, hasonlóan a jó meleg téli paplanhoz, bizony gyakorta tisztogatásra szorul. 

Érdemes hát kellő élvezettel viseltetni irántunk, hogy jó bőrben legyünk.

Természetesen mindezt értünk, mert nem mindegy, ahogy magunkhoz, vagy máshoz érünk. Érni, érinteni, tapintani életünk apró, kellemes és hosszan nyújtásra érdemes csodái.

Minél jobban vigyázunk csomagolásunkra, annál nagyobb örömmel engedjük bontogatni, ha eljön az ideje.

 

Hámunk és szerves részei nagy örömmel fogadják, ha rendszeres időközönként idegenkezűségben részesítjük, azaz masszíroztatjuk magunkat. A masszázs egy csodálatos dolog és az egyik legjobb mód arra, hogy az egész keringésünket felpezsdítsük, vagy pont ellenkezőleg – elcsendesítsük. A masszázs egyidős az emberiséggel, hiszen a hátunk kezeléséhez például mindig szükségünk van valaki másra. Ez is bizonyítja a létjogosultságát minden arra érdemes háton.

Fontos tehát önmagunk szeretéséhez a masszíroztatás és ha nincs is módunk ezt megkapni, hát adjuk másnak mi magunk!

Biztos van a közelünkben valaki, aki dobna nekünk egy hátast, hogy jobb bőrben lehessen!

http://szemlelek.blog.hu/2017/04/05/szeresd_jobba_a_vilagod

Írd meg véleményed!
A Marketing Soul Kft. csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Marketing Soul Kft. Csapata